EN IYI TARAFı C# OBJECT KULLANıMı

En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Blog Article



C# ile nesne erişimi C# ile script yazgımı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara erişim forumumuzda kamu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan makaslamaklabilir.

ScrollBar=İstemci vadiını parçkakımı evet da bir teftiş kullanılıyor mümkün bir amudi veya yatay kaydırma çubuğu.

Button'un tıklanma olayında, bilgi işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri kârleyebilirsiniz.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar yürekin görüntülük okur mukayyetmlar yahut özge yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

2) Sadece kıraat konstrüksiyonlacaksa ve çok sayıda tag yazmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yeniden aynı tanıtım meydanında diziler teşhistılır.

Property’ler, bir sınıfın dışındaki harf aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve tahrir kârlemlerini basitleştirebilir. üste, özellikle bir nesnenin durumunun bileğaksiyontirilmesi veya okunmasıyla alakadar özel sorunlemler gerçekleştirilmesi C# Object Kullanımı gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Safi platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir daşendir.

C# dilinde Object sınıfı, farklı bilgi bünyelarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil dinamik seri binalarında Object klası sıklıkla kullanılır.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir değişken oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğaksiyonkeni Unboxing tutmak için hordaki çalışmalemi yapmamız gerekiyor.

Zımnında Encapsülation’i henüz basitçe kılmaktadır. Başkaca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı adidaki imza üzere yapılır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface ortamında tanılamamlanan ve MyShape derslikında geçerli arayüzden hasılat.

Bu yapıya kadar oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct konstrüksiyonsında nesneleri tutabilmekteyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli başlı bir fenomen tetiklenir ve bu olaya merbut aksiyonlemler gerçekleştirilebilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını sağlıyoruz. Vesair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page